Algemene informatie Aan de Laan – Aan de Laan fysiotherapeuten – Den Haag

Algemene informatie Aan de Laan

Algemene informatie Aan de Laan

Welkom bij Aan de Laan Fysiotherapeuten

De praktijk werd in 1976 opgericht door Frank van Overeem in Den Haag, die net zijn diploma voor fysiotherapie had behaald en destijds een bekende volleyballer was.  Van Overeem verliet de maatschap 24 jaar later om zich te richten op het organiseren van evenementen. Op dat moment werd er niet alleen Fysiotherapie gegeven, maar ook acupunctuur en manuele therapie. Om daar meer ruimte aan te kunnen bieden, werd op een gegeven moment verhuisd, binnen Den Haag, van de Laan van NOI 273 naar de overkant: nummer 256-258. Hier was eerder het opleidingsinstituut Schoevers gevestigd. Na een fikse verbouwing beschikte Aan de Laan over zes behandelkamers, een wachtkamer en een kleine oefenruimte . Uit behoefte aan een grotere oefenruimte werd later de begane grond van het buurpand aangekocht. Hier wordt sinds 2009 medische fitness aan patiënten gegeven, maar ook buurtbewoners zonder klachten kunnen hier onder begeleiding hun spieren versterken of conditie verbeteren.

Aan de Laan fysiotherapeuten beschikt tegenwoordig over een gevarieerd aanbod aan therapieën en therapeuten, inclusief een pedicure. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij Fysiogroep Haaglanden, en op het gebied van Bekkenfysiotherapie, Niet Aangeboren Hersenletsel en Traumachirurgie is er overleg met de zorgverleners en ziekenhuizen in de Haagse regio.

 

.

Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

Openingstijden:

Maandag    08:00 – 21:00

Dinsdag      08:00 – 21:00

Woensdag  07:45 – 16:00

Donderdag 08:00 – 18:00

Vrijdag        08:00 – 18:00

 

Voorwaarden afspraak:

Neem bij de eerste afspraak uw identiteitsbewijs, de eventuele verwijzing van de huisarts en een handdoek mee. Als sportkleding gewenst is, zal de fysiotherapeut dit aangeven.

Zorg dat u op de hoogte bent van de vergoedingen voor fysiotherapie door uw verzekeraar. Dit om onaangename verrassingen te voorkomen: behandelingen die niet door uw verzekering worden vergoed moeten door uzelf worden betaald.

Als u ons wilt spreken buiten de behandeling, zowel telefonisch (070-3853243) als aan de balie, kan dit op de hele of halve uren. Indien wij op dat moment de telefoon niet kunnen beantwoorden, kunt u bij de voicemail uw naam en telefoonnummer inspreken. Wanneer u een specifieke medewerker wenst te spreken, kunt u dit ook aangeven. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

U dient uw afspraak minimaal 24 uur van tevoren te wijzigen of te annuleren, dit kan zowel telefonisch als per email. De afspraken op maandag kunnen ook in het weekend, telefonisch, worden geannuleerd via onze voicemail.
Een te laat gewijzigde afspraak wordt bij u zelf in rekening gebracht (100% van het tarief), ongeacht de reden en wordt niet vergoed door uw verzekering.

Tarieven ongecontracteerde zorg 2023

Met ingang van 1 januari 2023 gelden de volgende tarieven

 

Reguliere zitting Fysiotherapie € 42.90
Zitting inclusief Toeslag aan huis € 64.90
Zitting inclusief Inrichtingstoeslag € 55.00
Zitting Manuele Therapie € 63.80
Zitting Bekkenfysiotherapie € 63.80
Eenmalig Fysiotherapeutisch onderzoek € 85.80
Screening € 22.55
Intake en onderzoek na screening € 65.45
Intake en onderzoek na verwijzing € 65.45
Groepszitting 2 personen € 42.90
Groepszitting 3 personen € 39.00
Groepszitting 4 personen € 30.80
Niet nagekomen of te laat geannuleerde afspraak fysiotherapie € 42.90
Niet nagekomen of te laat geannuleerde afspraak manuele therapie € 63.80
Niet nagekomen of te laat geannuleerde afspraak bekkenfysiotherapie € 63.80