Medisch fitness Fit aan de laan

Algemene informatie Fit Aan de Laan

Algemene informatie Fit Aan de Laan

MEDISCHE FITNESS bij FIT AAN de LAAN:

 

In onze praktijk horen we geregeld dat mensen wel willen werken aan het verbeteren van de gezondheid, maar niet weten wat verstandig is i.v.m. bestaande klachten en beperkingen.

Ook wordt men afgeschrikt door grote sportscholen met harde muziek en fors gespierde sporters. Sommigen hebben ervaring met standaard beginnersprogramma’s, ongeacht de leeftijd of conditie en onvoldoende begeleiding om dit aan te passen aan de persoonlijke situatie.

Bij FIT Aan de Laan kunt u onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut trainen in onze fitnessruimte. U traint één of meerdere keren per week in kleine groepen.

Het trainingsschema wordt individueel opgesteld, rekening houdend met uw beperking of wensen. Zo kunt u veilig en vertrouwd werken aan uw persoonlijke trainingsdoelen.

U kunt hierbij denken aan herstel na blessure of operatie ( kracht en conditie). Ook gerichte training voor mensen met langdurige klachten of overgewicht behoort tot de mogelijkheden.

De fitnessapparatuur van FIT Aan de Laan is geschikt om op laag niveau te kunnen beginnen met trainen en de belasting met kleine stappen op te voeren. De apparatuur is voor iedereen zeer toegankelijk en werkt op basis van luchtdruk. Hierdoor wordt het blessurerisico door piekbelasting minimaal.

Om onnodig wachten te voorkomen kunt u alleen trainen op afspraak.

 

 

Fitness oefeningen voor thuis:

Sinds corona zijn er veel mensen genoodzaakt om vanuit huis te sporten. Vandaar dat wij op het filmpje hieronder wat oefeningen laten zien waarbij je geen materialen voor hoeft aan te schaffen.